gratis juridisch advies leeuwarden
Juridische hulp Onderwerpen A-Z Inwoners Gemeente Sudwest Fryslan.
In de bibliotheek van Sneek wordt wekelijks gratis juridisch spreekuur gehouden. Meer informatie staat op de site van de bibliotheken Mar en Fean. Ook kunt u terecht bij het Juridisch Loket voor gratis advies. Het dichtstbijzijnde Juridisch Loket zit in aan de Zuidersingel 2 in Leeuwarden.
Spreekuren De Friese Rechtshulp.
De Friese rechtshulp organiseert op verschillende plaatsen spreekuren waar u terecht kunt voor gratis juridisch advies. Wij organiseren spreekuren in Leeuwarden, Heerenveen, Dokkum en Sneek. Op ons eigen kantoor in Leeuwarden doen we dat iedere donderdagavond en wel van half 6 tot half 8 s avonds.
Juridisch Loket Leeuwarden Gratis juridisch advies.
Ik accepteer de algemene voorwaarden en geef toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken, zoals ik gelezen heb in het Privacybeleid. Stel je vraag Juridisch Loket Leeuwarden. Gratis juridisch advies. Bij het Juridisch Loket Leeuwarden kunt u een vraag stellen tijdens het inloopspreekuur, of per e-mail, telefoon of chat.
juridisch advies leeuwarden.
Rechtswinkel Leeuwarden is er voor iedereen die juridisch advies nodig heeft, de adviezen zijn gratis. De organisatie bestaat uit gevorderde rechtenstudenten van de Rijksuniversiteit Groningen die op deze manier hun kennis in de praktijk brengen. Juridisch Adviseur Leeuwarden Juridisch Advies De Telefoongids.
Studenten geven gratis juridisch advies in Leeuwarden Omrop Fryslân.
Dat doen ze gratis. Er is al een Juridisch Loket in Leeuwarden, en ook daar is het advies gratis. Meike de Groot, Sanne Rodenboog, Lyanne Gaastra en Paul Andela worden bijgestaan door diverse partijen, onder wie AnkerAnker en De Haan Advocaten.
Het Juridisch Loket Onderwerpen A-Z Inwoners Gemeente Harlingen.
Het Juridisch Loket geeft gratis juridisch advies op 30 plaatsen in Nederland. Wij zijn een initiatief van de Rijksoverheid. Op www.juridischloket.nl vindt u nuttige informatie over veel voorkomende juridische kwesties. Ook zijn er 250 hoogopgeleide juristen die u persoonlijk kunnen helpen. Zij zijn onafhankelijk en geven duidelijk advies aan de telefoon 0900-8020 025, p/m en via de mail. Bij u in de buurt. Komt u liever langs? Stel dan uw vraag aan een jurist van het Juridisch Loket. Hiervoor hoeft u niet ver te reizen, want er is een Juridisch Loket in Leeuwarden.
Openingstijden van Rechtshulp in Leeuwarden.
Korfmakersstraat 11 Leeuwarden. Juridisch advies op maat. Kwartelstraat 1 Leeuwarden. Emmakade 59 Leeuwarden. Juridisch adviesbureau Demir. Emmakade 59 Leeuwarden. Stichting het Juridisch Loket. Zuidersingel 2 Leeuwarden. Letselschade Collectief B.V. Tesselschadestraat 6 Leeuwarden. Wilken Incasso Jurist. Poelruit 67 Leeuwarden. Adviesbureau Bijma voor scholen. Weberstraat 5 Leeuwarden. Hulp nodig bij het vinden van Rechtshulp in Leeuwarden? Indien gewenst verbinden we u direct door. Bel 090, cpm. Kaart vergroten Kaart verkleinen. Suggesties bij u in de buurt. Wij vinden de openingstijden van Rechtshulp in Leeuwarden. Indien gewenst verbinden we u direct door. Bel nu 090, cpm. Open tot 1700: 1. Haren groningen 1. Wirdum friesland 1. Alle steden Minder steden. Bereik meer klanten door openingstijden toe te voegen! Bereik 1.920.000 bezoekers per maand. Nooit meer klanten die voor een dichte deur staan. Claim nu gratis uw bedrijf.
Advocaat Leeuwarden? Bezoek ons gratis juridisch advies loket.
Ons netwerk van advocatenkantoren met een gratis inloopspreekuur in Leeuwarden is te vergelijken met Het Juridisch Loket, hetgeen gesubsidieerd wordt door de overheid. Het verschil is dat u direct bij een advocaat uw probleem voorlegt en niet eerst naar Het Juridisch Loket in Leeuwarden hoeft om doorverwezen te worden.
rechtswinkellwd.
July 02, 2017. Vanaf volgende week maandag, 10 juli, kunt u bij ons terecht voor gratis juridisch advies. Heeft u problemen met uw huurbaas of werkgever, vragen over alimentatie etc? Dan kan u bij ons advies inwinnen. Wie zijn wij? Wij zijn rechtenstudenten van Rijksuniversiteit Groningen. In samenwerking met Huurteam Leeuwarden, Anker Anker strafrechtadvocaten De Haan advocaten willen wij u graag helpen met juridische vraagstukken.
Juridisch advies advocaat advocatenkantoor Leeuwarden.
Goed juridisch advies hoeft niet duur te zijn: een particulier kan wellicht een pro-deo advocaat krijgen en anders is een prijsafspraak bespreekbaar, afhankelijk van uw financiële situatie. Ook ondernemers kunnen onder omstandigheden een beroep doen op een pro-deo advocaat. Wilt u weten of u iets kunt doen om problemen te voorkomen of op te lossen, dan kunt u altijd vrijblijvend met ons bellen, e-mailen of het contactformulier invullen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het gratis en vrijblijvende inloopspreekuur van BKR advocaten mediation aan de Westersingel no. 14 te Leeuwarden, elke maandagmiddag van 1400: tot 1700: uur.
Leeuwarden Rechtshulpnoord.
Elke vrijdag van 11.00 uur tot 13.00 uur gratis juridisch inloopspreekuur.: In het gebouw van DBIEB, Blokhuisplein 40, Leeuwarden. Voor het maken van een afspraak mail naar info.gron@rechtshulpnoord.nl of bel 050-5474760. Stel uw vraag. Ik en juridisch advies van Rechthulp Noord.

Contacteer ons