bibliotheek leeuwarden leeuwarden
Openingstijden Bibliotheek Leeuwarden Centrum Wirdumerdijk 34 in Leeuwarden.
De vestiging van Bibliotheek Leeuwarden die het meest in de buurt ligt van de aan de Wirdumerdijk 34 is de Bibliotheek Leeuwarden aan de Wirdumerdijk 34. Meer bibliotheek in Leeuwarden Bedrijven in de buurt van Bibliotheek Leeuwarden Centrum Wirdumerdijk 34 in Leeuwarden.
dbieb, zo mag een bibliotheek niet heten Suksawat.
Het wordt een unieke bibliotheek, waar we in Leeuwarden best trots op mogen zijn. Net als in bijvoorbeeld het Alibi Hostel, is de inrichting warm, stijlvol en word je door kleine details constant aan herinnerd aan de rijke geschiedenis van de stenen kolos die de Blokhuispoort is.
Bibliotheek Leeuwarden tijdelijk pop-upbibliotheek in afwachting van verhuizing naar Blokhuispoort Bericht Bibliotheekblad.
Om het gebouw gebruiksklaar te hebben voor studiejaar 2018-2019 moet de RUG al in oktober 2017 starten met de verbouwing van de Beurs. Bibliotheek Leeuwarden maakt daarom een tussenstop op weg naar de Blokhuispoort: we zijn van september 2017 tot januari 2018 als Pop-Up Bieb gevestigd in Winkelcentrum Zaailand 1e etage in Leeuwarden, aldus Bibliotheken Midden-Fryslân, waarvan Bibliotheek Leeuwarden een vestiging is, in een persbericht.
Bibliotheek in DeBlokhuisPoort" Museum Blokhuispoort.
De Blokhuispoort is gelegen aan het Blokhuisplein 40 te Leeuwarden, kadastraal bekend gemeente Leeuwarden, Sectie B, nummer 3636. Ontwikkeling Het bouwplan voorziet in het verplaatsen en realiseren van de centrale bibliotheek naar cellenblok B, in de noordwestelijke hoek van De Blokhuispoort.

Contacteer ons