het juridisch loket leeuwarden
Juridische problemen Leeuwarden.
Gebruik de tips en voorbeeldbrieven op de website van het Juridisch Loket om bezwaar te maken. Maak een afspraak bij het Juridisch Loket of ga langs tijdens het inloopspreekuur. Toon op kaart 1. Toon op kaart 1. Juridisch Loket Leeuwarden.
Welkom bij het Juridisch Loket Leeuwarden Het Juridisch Loket.
Juridisch Loket Leeuwarden Gratis juridisch advies.
Het Juridisch Loket Leeuwarden zou in het eerste kwartaal van 2005 geopend worden. 4 Uiteindelijk is het Juridisch Loket geopend na 1 juli 2005. 5 Voor die tijd was het Juridisch Loket bekend als het Bureau voor rechtsbijstand / Bureau voor rechtshulp.
Spreekuren De Friese Rechtshulp.
De Friese rechtshulp organiseert op verschillende plaatsen spreekuren waar u terecht kunt voor gratis juridisch advies. Wij organiseren spreekuren in Leeuwarden, Heerenveen, Dokkum en Sneek. Op ons eigen kantoor in Leeuwarden doen we dat iedere donderdagavond en wel van half 6 tot half 8 s avonds. Dit is een inloopspreekuur. U kunt dus bij ons terecht zonder dat u vooraf een afspraak dient te maken. Op dinsdagmiddag houden wij spreekuur in de centrale bibliotheek in Heerenveen. Dit doen wij samen met Rjocht Advocatuur uit Kortehemmen. U kunt iedere dinsdagmiddag zonder afspraak terecht en wel van 16.00 uur tot 18.00 uur. Het adres is Burgemeester Kuperusplein 48.
Stichting het Juridisch Loket in Leeuwarden Rechtshulp Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Vanuit 30 vestigingen staan onze 300 juristen voor u klaar om u via de website, de telefoon 010, p/m of balie gratis informatie en praktische tips te geven. Stichting het Juridisch Loket is geverifiëerd door eigenaar. Kaartweergave Stichting Het Juridisch Loket Leeuwarden.
Contact met het Juridisch Loket Het Juridisch Loket.
Advocaat Leeuwarden? Bezoek ons gratis juridisch advies loket.
Ons netwerk van advocatenkantoren met een gratis inloopspreekuur in Leeuwarden is te vergelijken met Het Juridisch Loket, hetgeen gesubsidieerd wordt door de overheid. Het verschil is dat u direct bij een advocaat uw probleem voorlegt en niet eerst naar Het Juridisch Loket in Leeuwarden hoeft om doorverwezen te worden.
Openingstijden van Stichting Het Juridisch Loket in Leeuwarden.
Broeklaan 14-C Assen. 1 Stichting Het Juridisch Loket vestiging gevonden in Leeuwarden. Stichting het Juridisch Loket. Zuidersingel 2 Leeuwarden. Hulp nodig bij het vinden van Stichting Het Juridisch Loket in Leeuwarden? Indien gewenst verbinden we u direct door. Bel 090, cpm.
Openingstijden van Rechtshulp in Leeuwarden.
Juridisch adviesbureau Demir. Emmakade 59 Leeuwarden. Stichting het Juridisch Loket. Zuidersingel 2 Leeuwarden. Letselschade Collectief B.V. Tesselschadestraat 6 Leeuwarden. Wilken Incasso Jurist. Poelruit 67 Leeuwarden. Adviesbureau Bijma voor scholen. Weberstraat 5 Leeuwarden. Hulp nodig bij het vinden van Rechtshulp in Leeuwarden?

Contacteer ons