juridisch leeuwarden
Juridisch Loket Leeuwarden Gratis juridisch advies.
3 Het inloopspreekuur van het Juridisch Loket Leeuwarden is op dinsdag van 09.00 tot 11.00 uur. Juridisch Loket Leeuwarden. Het Juridisch Loket Leeuwarden zou in het eerste kwartaal van 2005 geopend worden. 4 Uiteindelijk is het Juridisch Loket geopend na 1 juli 2005.
Welkom bij het Juridisch Loket Leeuwarden Het Juridisch Loket.
Juridische-vacatures in Leeuwarden maart 2018 Indeed.nl.
VluchtelingenWerk Noord-Nederland Leeuwarden. Als juridisch medewerker voer je gesprekken met vluchtelingen en uitgeprocedeerde asielzoekers die zich melden bij het juridisch steunpunt van. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor VluchtelingenWerk Noord-Nederland Vacatures in Leeuwarden. Adviseur voor de leefomgeving 32-40 uur.
Spreekuren De Friese Rechtshulp.
De Friese rechtshulp organiseert op verschillende plaatsen spreekuren waar u terecht kunt voor gratis juridisch advies. Wij organiseren spreekuren in Leeuwarden, Heerenveen, Dokkum en Sneek. Op ons eigen kantoor in Leeuwarden doen we dat iedere donderdagavond en wel van half 6 tot half 8 s avonds.
Rechtswinkel Leeuwarden Leeuwarden Studiestad.
Begin juli is stichting Rechtswinkel Leeuwarden van start gegaan. Wij zijn rechtenstudenten van de Rijksuniversiteit Groningen. De rechtswinkel is er voor iedereen die juridisch advies nodig heeft, de adviezen zijn gratis. Wij werken samen met huurdersplatform Nieuw Elan, het Huurteam, Anker Anker strafrechtadvocaten, De Haan advocaten en notarissen en de Rijksuniversiteit Groningen.
Juridisch Medewerker-vacatures in Leeuwarden maart 2018 Indeed.nl.
Sociaal Juridisch Medewerker. VluchtelingenWerk Noord-Nederland Leeuwarden. Als juridisch medewerker voer je gesprekken met vluchtelingen en uitgeprocedeerde asielzoekers die zich melden bij het juridisch steunpunt van. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor VluchtelingenWerk Noord-Nederland Vacatures in Leeuwarden.
Juridisch advies advocaat advocatenkantoor Leeuwarden.
Goed juridisch advies hoeft niet duur te zijn: een particulier kan wellicht een pro-deo advocaat krijgen en anders is een prijsafspraak bespreekbaar, afhankelijk van uw financiële situatie. Ook ondernemers kunnen onder omstandigheden een beroep doen op een pro-deo advocaat. Wilt u weten of u iets kunt doen om problemen te voorkomen of op te lossen, dan kunt u altijd vrijblijvend met ons bellen, e-mailen of het contactformulier invullen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het gratis en vrijblijvende inloopspreekuur van BKR advocaten mediation aan de Westersingel no. 14 te Leeuwarden, elke maandagmiddag van 1400: tot 1700: uur.
Advocaat Leeuwarden? Bezoek ons gratis juridisch advies loket.
Ons netwerk van advocatenkantoren met een gratis inloopspreekuur in Leeuwarden is te vergelijken met Het Juridisch Loket, hetgeen gesubsidieerd wordt door de overheid. Het verschil is dat u direct bij een advocaat uw probleem voorlegt en niet eerst naar Het Juridisch Loket in Leeuwarden hoeft om doorverwezen te worden.
Stichting het Juridisch Loket in Leeuwarden Rechtshulp Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Vanuit 30 vestigingen staan onze 300 juristen voor u klaar om u via de website, de telefoon 010, p/m of balie gratis informatie en praktische tips te geven. Stichting het Juridisch Loket is geverifiëerd door eigenaar. Kaartweergave Stichting Het Juridisch Loket Leeuwarden.

Contacteer ons