hogere hotelschool leeuwarden
Open Dagen Hogere Hotelschool NHL Stenden Hogeschool.
8917 DD Leeuwarden. Kom je met de auto? Je kunt gratis parkeren voor het hotel. Neem de inrit P Stenden Hotel/Restaurant Wannee en meld je links bij de slagboom. Geef daarna aan dat je voor de Open Dag van de Hogere Hotelschool komt.
Reviews Hoge Hotelschool Stenden Leeuwarden Intostudies.
Voorbereiden op de selectiedag van de Hogere Hotelschool bij Stenden? Plan een gesprek met de toelatingsexpert! Bekijk het overzicht van alle opleidingen van de Stenden Hogeschool in Leeuwarden en lees de reviews van studenten van de Stenden Hogeschool. Hoge Hotelschool Maastricht 7 reviews.
Hoge Hotelschool Leeuwarden Hotelscholen.
Hoge Hotelschool Leeuwarden. De HBO opleiding Hogere Hotelschool Leeuwarden ook genoemd: Hoger Hotelonderwijs leidt je op voor management en adviesfuncties in bedrijven zoals hotels, restaurants, recreatieparken, congrescentra, en luchtvaartmaatschappijen: in gastvrijheid en dienstverlening. Houd je van afwisseling en kan je het hoofd koel houden als de druk wordt opgevoerd?
Hogere Hotelschool Bachelor voltijd NHL Stenden.
Zo geef je vorm aan je studie. Je kunt minors volgen in Leeuwarden maar ook op een NHL Stenden-locatie in Zuid-Afrika, Qatar, Thailand of Bali Grand To ur. Je kunt ook minors van andere opleidingen en hogescholen kiezen zodat je je academische vaardigheden kunt verbreden. Voorbeelden van minors van de Hogere Hotelschool.:
Stenden Hoge Hotelschool Leeuwarden alumni Startpagina Facebook.
Stenden Hoge Hotelschool Leeuwarden alumni. De" beste hotelschoolstudenten komen uit Leeuwarden." Gisteren, donderdag 2 november, ontving Stenden Hotel Management School 44 nationale en internationale horecabedrijven op de Industry Fair. Tijdens de fair presenteerden bedrijven als Hilton Worldwide, Marriott Starwood, Intercontinental USA, Holland.
voltijd bachelor Hotel Management Stenden Hogeschool.
De Hogere Hotelschool heeft een selectieprocedure, om te kijken of je in voldoende mate aan deze eisen voldoet.: Deel 1 is een assessment. Deel 2 is een gesprek met een studie coach. bron: Stenden Hogeschool bedrag kostenpost. levensonderhoud per jaar. studiematerialen per jaar. visa/permit in het eerste jaar. inbegrepen in collegegeld. Inschatting maandelijkse studiekosten. bron: Nibud bedrag kostenpost. kamerhuur in Leeuwarden onder landelijk gemiddelde.
Home Stenden Hotel Hotel Leeuwarden.
Jonge mensen die het hospitality vak willen leren zetten zich enorm in om een prettig verblijf mogelijk te maken. je waant jezelf weer student want het hotel en restaurant zijn gevestigd in de Hogere Hotelschool. https//www.stendenhotel.com/: Rengerslaan 8 8917 DD, Leeuwarden Friesland, Nederland 31 58 3030 800 hotel@stendenhotel.com.

Contacteer ons