hogere hotelschool leeuwarden
Hotel Management NHL Stenden Leeuwarden Studiekeuze123.
Vanwege de leuke en internatioanle sfeer en de internationale mogelijkheden, waaronder onze buitenlandse vestigingen in Zuid-Afrika, Qatar, Bangkok en Bali, kiezen veel studenten voor de Hogere Hotelschool Leeuwarden. De focus op Real World Learning en het eigen leerbedrijf, een viersterren hotel, drie restaurants en congresfaciliteiten zorgen ervoor dat studenten de theorie meteen kunnen toepassen in de praktijk.
Hogere Hotelschool: inschrijven NHL Stenden Hogeschool.
Home / Vind jouw opleiding / Hogere Hotelschool / Hogere Hotelschool. Je kunt in september met deze opleiding starten, maar ook in februari al instromen. Wil je in februari 2019 starten met de studie? Dan schrijf je je via Studielink in voor de opleiding Hogere Hotelschool Bachelor, voltijd bij NHL Stenden Hogeschool.
Open Dagen Hogere Hotelschool NHL Stenden Hogeschool NHL Stenden Hogeschool Qompas StudieKeuze.
Meld je dan aan voor de Open Dag van de Hogere Hotelschool en ontdek hoe jouw leven als hotelschoolstudent eruitziet. ontvangst in de lobby van het Stenden Hotel. presentatie door een vakdocent. lunch in Restaurant Wannee volgens het concept van de Nieuwe Nederlandse Keuken. rondleiding door de praktijkruimtes van het hotel en de school. proefles door studenten volgens Probleem Gestuurd Onderwijs. vraag en antwoordsessie met een vakdocent en studenten. Check de beschikbaarheid en meld je aan verplicht. Kosten Je betaalt 15, voor de lunch. Neem je iemand mee? Dan betaalt hij of zij ook dit bedrag. Je kunt maximaal één persoon meenemen. Je kunt betalen via iDeal op het moment dat je je aanmeldt voor de Open Dag. Lees meer over deze open dag op de site van NHL Stenden Hogeschool. 8917 DD Leeuwarden.
Reviews Hoge Hotelschool Stenden Leeuwarden Intostudies.
Voorbereiden op de selectiedag van de Hogere Hotelschool bij Stenden? Plan een gesprek met de toelatingsexpert! Bekijk het overzicht van alle opleidingen van de Stenden Hogeschool in Leeuwarden en lees de reviews van studenten van de Stenden Hogeschool. Hoge Hotelschool Maastricht 7 reviews.
HBO Hotelschool.
Iedere hogere hotelschool biedt een gevarieerd theoretisch en praktisch vakkenpakket aan. Bij de theoretische vakken kun je denken aan bijvoorbeeld bedrijfseconomie, management organisatie, budgetteren, inkoop kwaliteit, marketing, sociale hygiëne en Engels. De praktische vakken op een hbo hotelschool hebben te maken met bijvoorbeeld wijnkennis, advies leren geven over food beverage, restaurant-etiquette en het leren organiseren van evenementen.
Doorstromen naar het hbo hbo horeca na een mbo opleiding.
In deze eerste blog praten we met Kevin over zijn overstap van Hotelschool Amersfoort naar hbo horeca op de Hogere Hotelschool van Stenden. Doorstromen naar hbo horeca. Kevin Poelmann 24 zit in het laatste jaar van de Stenden Hogeschool, de Hotelschool in Leeuwarden.
SEMS LEEUWARDEN J.R.E. Dineren van de chef à la carte.
Mijn vader, die een Italiaans restaurant had, heeft mij geïnspireerd. Na de middelbare school ging Jeroen uiteraard naar de Hogere Hotelschool en liep hij stage in het buitenland. In 2009 werd hij door een vriendin op sems geattendeerd: Daar wil jij werken!
Een kamer huren in Leeuwarden Kamernet.
Het imago van Leeuwarden als studentenstad begon met de Thorbecke Academie, daarna startte er een Hogere Hotelschool en later kwam het Van Hall Instituut naar de Friese hoofdstad. Inmiddels hebben vele andere hogescholen zich gevestigd in Leeuwarden. Leeuwarden telt zon 28.000 studenten en op Kamernet kun je gemakkelijk informatie vinden over het kamer aanbod in Leeuwarden.
HBO Hotel Management Stenden Hogeschool Leeuwarden kiesjestudie.nl.
HBO Hotel Management Stenden Hogeschool Leeuwarden. Economie en Bedrijf HBO Hotelschool Leeuwarden Stenden Hogeschool locatie Leeuwarden. HBO bachelor voltijd / deeltijd / duaal. Stenden Hogeschool locatie Leeuwarden. Deze opleiding staat op de 9e plek van 9 soortgelijke bachelors in Nederland.
voltijd associate Hotel Management Stenden Hogeschool te Leeuwarden.
Het concept van de opleiding is gebaseerd op Real World Learning, waar de studenten de theorie die zij leren direct toepassen in de praktijk. Uniek aan de Hogere Hotelschool van Stenden Hogeschool zijn de leerbedrijven. In Emmen is dat restaurant Stones en een aantal hospitality bedrijven in de omgeving. In Leeuwarden het Stenden Hotel met 28 kamers, 3 restaurants, luxe bar en congresfaciliteiten.
Selectiedag van de Hogere Hotelschool 2 The Jildou Diaries.
The Happy Challenge. Selectiedag van de Hogere Hotelschool 2. 27 maart 2012 26 maart 2012 Jiildou. Zoals ik donderdagavond al schreef had ik vrijdag selectiedag van de Hogere Hotelschool Leeuwarden. Donderdag vertelde al dat ik best zenuwachtig was en dat gevoel was vrijdagmorgen alleen nog maar erger geworden.

Contacteer ons