stenden hotel leeuwarden
Hogere Hotelschool Bachelor voltijd NHL Stenden.
Voldoe je niet aan de toelatingseisen van de opleiding Hoger Hotelonderwijs? Stenden Hotel Management School biedt zelf twee keer per jaar toelatingstoetsen aan. Voldoe je aan de toelatingseisen diploma, profiel en eventuele toetsen en heb je je aangemeld via Studielink? Dan neem je deel aan de verplichte selectiedag. Op deze dag toetsen we of je over de kwaliteiten beschikt die je in de gastvrijheidsindustrie nodig hebt. Wil je weten wanneer de selectiedagen plaatsvinden? Kijk dan op de pagina selectiedagen in Leeuwarden.
Stenden Hotel vanaf 66 95. Leeuwarden Hotels KAYAK. Star. bg_pixel_1. bg_pixel_2.
Zoek naar korting voor Stenden Hotel via KAYAK. Zoek naar de voordeligste hoteldeal voor Stenden Hotel in Leeuwarden. KAYAK doorzoekt honderden reiswebsites voor hotels zodat jij de beste hoteldeal voor Stenden Hotel kunt vinden en boeken. Actuele prijzen voor hotels vanaf 66 per nacht Bespaar tot 25%.
Stenden Hotel, Leeuwarden Boek een aanbieding op Agoda.com.
Phuket, Thailand 3053 hotels. Rengerslaan 8, Leeuwarden centrum, Leeuwarden, Nederland Bekijk op kaart. op basis van 905 beoordelingen. Alles" beviel ons heel goed, de kamer netjes, ruim en schoon., Bekijk alle 44 foto's.' Tot 30% korting met Agoda Insider Deals!
Hotel Management NHL Stenden Leeuwarden Studiekeuze123.
Met de Hotel Management opleiding aan NHL Stenden Hotel Management School komen deze ambities dichtbij. Deze praktijkgerichte Engelstalige opleiding leidt je op tot professional in de hospitality industrie. Vanwege de leuke en internatioanle sfeer en de internationale mogelijkheden, waaronder onze buitenlandse vestigingen in Zuid-Afrika, Qatar, Bangkok en Bali, kiezen veel studenten voor de Hogere Hotelschool Leeuwarden.
Stenden Hotel Nederland Leeuwarden Booking.com.
Het juiste hotel nog niet gevonden? Bekijk alle gastbeoordelingen voor Stenden Hotel. Nieuwste beoordelingen voor Stenden Hotel. Het beste van Leeuwarden Klik hier om meer hotels en accommodaties in de buurt van populaire bezienswaardigheden in Leeuwarden te bekijken. Holland Casino Leeuwarden.
voltijd bachelor Hotel Management Stenden Hogeschool.
Real World Learning staat tijdens de opleiding centraal. Je loopt 20 weken praktijk in ons eigen 4 Stenden Hotel op operationeel, supervisor en management niveau. In je laatste studiejaar ga je 10 maanden op managementstage in het binnen of buitenland. Je komt afgestudeerden van de hotelschool uit Leeuwarden overal ter wereld tegen.
Stenden Hotel Weekendjeweg.nl.
Rengerslaan 8, 8917 DD Leeuwarden, Nederland Kamers: 28. Ontdek verrassend Leeuwarden. Aan de rand van het gezellige centrum van de Friese hoofdstad Leeuwarden ligt Stenden Hotel. Stenden Hotel is het ervarings en leerbedrijf van de Hotelschool in Leeuwarden, hier wordt gewerkt aan de hospitality professionals van de toekomst.
Nieuw restaurant Stenden Hotel Leeuwarden.
Nieuw restaurant Stenden Hotel Leeuwarden. Nieuw restaurant Stenden Hotel Leeuwarden. 30 oktober 2014. Morgen opent het Stenden Hotel in Leeuwarden de deuren van zijn nieuwe restaurant Wannee waar je de smaak van de Nieuwe Nederlandse Keuken. niet alleen proeft, maar ook voelt.
Hotels in Leeuwarden WestCord Hotels.
Of reserveer een Hot Deal of Last Minute in ons hotel in Leeuwarden! Voor meer informatie over Hotels in Leeuwarden en de beste aanbiedingen in Leeuwarden klikt u op onderstaand hotel in Leeuwarden. Of ga direct naar reserveer Hotel in Leeuwarden.
Home Stenden Hotel Hotel Leeuwarden.
Gevestigd aan de rand van het centrum is Stenden Hotel dé plek om uw dag goed te beginnen. Ervaar tijdens een overnachting in Stenden Hotel het gevoel van thuiskomen. Bekijk onze kamers. Aan de rand van het bruisende centrum van Leeuwarden.
KiyOh Widget.
goede prijs voor het hotel. duidelijk wat de kosten zijn en wat er te doen is in de omgeving. goede prijs voor het hotel. duidelijk wat de kosten zijn en wat er te doen is in de omgeving. goede prijs voor het hotel.

Contacteer ons