werken in leeuwarden
Vacatures Leeuwarden Werken in Leeuwarden YoungCapital.
Zoek je vacatures in een grote omgeving rond Leeuwarden, bekijk dan onze vacatures in de provincie Friesland. Werken in Leeuwarden. Grijp je kans en ga werken in Leeuwarden. Ben je op zoek naar een stage, een volgende carrièrestap of een startersfunctie?
Vacatures in Leeuwarden augustus 2018 Indeed.nl.
Vind jij het fijn om mensen bij jou in de buurt de tijd en aandacht te geven die ze verdienen en wil jij werken op dagen en tijden die jou uitkomen. 10 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Tzorg Vacatures in Leeuwarden.
Geen Diploma-vacatures in Leeuwarden augustus 2018 Indeed.nl.
Als medisch secretaresse werk je alleen op een polikliniek waar geen medische handelingen gedaan worden. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Medisch Centrum Leeuwarden Vacatures in Leeuwarden. Lees meer over werken bij Medisch Centrum Leeuwarden. secretaresse/zorg administratief medewerker.
Vacatures in Leeuwarden Vacatures.nl.
Diverse collega's' zijn afkomstig uit het buitenland en de voertaal is hier voornamelijk Engels. Dus naast het werken met de allerlaatste technologie zit je hier wat betreft. Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures in Leeuwarden! Blijf op de hoogte.
Vacatures in Leeuwarden NationaleVacaturebank.nl.
Werken bij vermaat Bij het gebruik van werkenbijvermaat.nl accepteert u het gebruik van cookies. Allround horeca medewerker MCL Ben jij niet te stoppen om het restaurant en de winkel in het MCL in Leeuwarden tot een succes te m. Gisteren geplaatst 1 40 uur MBO Afdelingssecretaresse.
Per Direct-vacatures in Leeuwarden augustus 2018 Indeed.nl.
Tijdens de opleiding werk je 20 tot 32 uur per week in een Xenos-filiaal en je besteedt 1 dag per week aan je studie. 2 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Xenos Vacatures in Leeuwarden. Lees meer over werken bij Xenos.
Parttime vacatures in Leeuwarden Bijbaan.nl.
Wij zijn op zoek naar gezellige, gemotiveerde en klantvriendelijke klantcontactmedewerkers voor het allerleukste callcenter in Leeuwarden. Als klantcontactmedewerker neem je de vragen en problemen in je op die klanten ondervinden en probeer je tot een passende oplossing te komen. Kun jij goed luisteren, ben je enthousiast en minimaal 12 uur beschikbaar om te werken?
Werken bij de gemeente Leeuwarden Gemeente Leeuwarden.
Werken bij de Gemeente Leeuwarden betekent een informele werksfeer en een werkplek in hartje stad. Op vrijwel alle werkterreinen en functieniveaus biedt de Gemeente Leeuwarden leuke en uitdagende banen. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in de richting die het beste bij je past.
Vacatures in Leeuwarden, 2.419 vacatures Jobbird.
Ga per direct werken als winkelmedewerker bij Takko Fashion in Franeker Ga per direct werken als winkelmedewerker bij Takko Fashion in Franeker. Leeuwarden Leeuwarden NL. Voor Takko Fashion in Franeker zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker met gevoel voor mode die graag 1 tot 2 maanden van woensdag t/m zaterdag aan de slag wil.

Contacteer ons